Ez Erzsébet, ez az élet

Utolsó kommentek

Pesterzsébet képek

2012.04.10. 15:15 legFerles

Kutatás új törzshely után!

 Óriási szünetet tartva - és kipihenvén fáradalmainkat (a mit?!...) - újra itt vagyunk, és belehúzunk! Nem csak az írást, de a túrákat is hanyagoltuk az elmúlt több, mint fél évben (picit máshol túráztunk, lásd urbex), de úgy gondolom, itt az ideje folytatni a nagy pesterzsébeti kocsma projektet is! 

Erre más okunk is van: legkedvesebb borozónk: a Móri Borozó bezárta kapuit...A több, mint 20 évig üzemelő ivó (!) búcsúbulijáról, és a hozzá fűződő élményeinkről és emlékeinkről egy következő posztunkban írunk. Sajnos nem ő az egyedüli a kerületben, csupán 2012-ben több kocsma is erre a sorsra jutott, köszönhetően a kisvállalkozások "támogatottságának"! Szomorú ez, hiszen a kerület egyik szórakozási lehetőségei közé ez az életforma tartozik, legyen szó fiatalokról, idősebbekről. Másfelől pedig egyenesen következik egyik dolog a másikból: a folytonos szigorításokat és adóemelést, inflációt minden kisvállalkozás megsínyli: sorra mennek csődbe és zárják be kapuikat más vállalkozók és üzletek is...

De szomorkodni sosem szabad, kis emberként nem sokat tehetünk ebben az ügyben, úgyhogy a mi dolgunk most: felkerekedni, és találni új törzshelyet társaságunk számára, természetesen itt Erzsébeten, ahol zajlik az élet! Folytassuk túráinkat! Hajrá, lelkesedni!

Szólj hozzá!

Címkék: szórakozás kocsma csőd kisvállalkozás körút kocsmatúra móri törzshely


A bejegyzés trackback címe:

https://pesterzsebet.blog.hu/api/trackback/id/tr64380927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása