Ez Erzsébet, ez az élet

Utolsó kommentek

Pesterzsébet képek

2011.03.26. 19:04 legFerles

37 autófeltörés 1 óra alatt az elmúlt éjszaka Pesterzsébeten

Éjszaka 37 autót törtek fel a kerületben, ki tudja, milyen indokból, ugyanis sem az autókat, sem semmilyen bennük található értéket nem vittek el...

A hírek alapján leginkább a Vécsey-lakótelep környékét vették célba az elkövetők.

Jó kérdés, mit kerestek, vagy csak maga a rongálás volt a céljuk (se rádiót, se gyerekülést, se a hátsóülésen "kallódó" söröket nem vitték magukkal)? Ráadásul célpontjuk nem is az új, drága autók voltak. Több régi Suzuki Swiftet rongáltak meg.

Bármi is áll a háttérben, sajnos egyelőre még nem kapták el a tetteseket.

----------

Időközben arra is fény derült a térfigyelő kamerák által, hogy nem feltétlen tettesEKről van szó; a rongálást mindösszesen 1 férfi végezte, a Köteles utcától sorjában a kerület belsőbb, majd külső feléhez, a Vécsey lakótelep felé haladva, az útjába kerülő minden Suzukit átkutatva, társasága egy nő/lány(?) egy kutyával...

Sajnos ennél több infóra még nem derült fény, de gyanús, hogy nagyon kereshettek valamit, ami igencsak fontos lehet számukra, ha ezt a sorozatot ilyen sietősen vállalták be.
 

Plusz információért köszönet a pesterzsébeti "Rendőrség"-nek ;)

----------

ÚJABB FEJLEMÉNY!

Vasárnap, másfél nappal a bűntények után a rendőrségnek sikerült elfognia a két tettest! Nagyot alakított a pesterzsébeti rendőrség, büszkék is lehetünk rájuk, és azt hiszem, joggal mondhatom, hogy bárcsak az országban történő minden bűncselekmény megoldása ilyen összeszedetten és sikeresen történne! (Tisztelet a kivételnek, nyilván minden szituációfüggő, és ebben nagy része van annak is, mennyire "profik" a bűnözők is. De az is tény, hogy hazánkban nem csak bűnös "nagykutyák" vannak szabadon...)

A rongáló egy 20 éves gyáli férfi, társa egy 18 éves gyáli nő kihallgatása megtörtént,  őrizetbe vételük folyamatban van. A térfigyelő kamerák felvételei alapján összegyűjtött információk segítségével a Vécsey lakótelep környékén élőket, illetve üzletek tulajdonosait is kihallgatták.

Vasárnap délután a Kossuth Lajos utcánál fogták el a tetteseket. Illett rájuk a személyleírás, és a feltett kérdésekre összefüggéstelenül, egymásnak ellentmondó válaszokkal feleltek, ráadásul a férfi semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni magát.
 

Szólj hozzá!

Címkék: bűnözés autó suzuki autófeltörés


A bejegyzés trackback címe:

https://pesterzsebet.blog.hu/api/trackback/id/tr382773877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása