Ez Erzsébet, ez az élet

Utolsó kommentek

Pesterzsébet képek

2010.12.24. 23:11 legFerles

Áldott ünnepeket kívánunk! - Sárkányröptetéssel!

Oly régóta várunk már erre a pillanatra!

De kedves barátainknak köszönhetően sikerült rögzíteni a 2010. november 13-i túránk alkalmával egyik lampion sárkányunk felröptetését, és most ezzel szeretnénk mindenkinek szeretetteljes ünneplést kívánni az elkövetkezendő napokra!

Emellett egy kis névsorolvasást is tartanék, hiszen van pár jó barát, akik nélkül ez az esemény illetve a video sohasem jöhetett volna létre :)

Először is Makkarc ;) Első sorban Neked köszönhető az egész sárkány-sztori, úgyhogy mindannyian üdvözletünket küldjük!!! 

Másodsorban Baki ;) Köszi a gépet! És a fáradtságot, hogy eltornáztál a második túránkra, és felvetted a jelenetet :)

Harmadsorban Csabi ;) Aki sok unszolás árán, de elküldte nekem a videot, hogy megoszthassam mindazokkal, akik ott voltak ezen a napon velünk, és természetesen azoknak is, akik sajnos nem lehettek ott.

Nem utolsó sorban pedig köszi mindenkinek, aki eljött aznap, és végigcsinálta velünk a programot, és köszi azoknak, akik olvassák a blogot, illetve köszi előre azoknak is, akik még sosem olvastak minket, de ugye ami késik, nem múlik! (Hiszen minden nagy dolog kicsiként kezdi...)

És köszönöm szüleimnek!
 


 

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep túra sárkány kocsmatúra


A bejegyzés trackback címe:

https://pesterzsebet.blog.hu/api/trackback/id/tr242537723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása