Ez Erzsébet, ez az élet

Utolsó kommentek

Pesterzsébet képek

2011.02.04. 21:18 legFerles

Sacc/kb. verseny: Pesterzsébeti kocsmák száma!

Tisztelt Közönség, kedves ismerősök, jóbarátok, bloggerek!

Íme egy nagyszerű lehetőség, csak Nektek! A megfejtést ugyan még mi sem tudjuk pontosan, de tavasz környékére remélhetőleg megkapjuk erre a fontos kérdésre a választ:

Összesen mennyi kocsma található "kis-kerületünkben"?

A cél, hogy minél közelebb tippeljetek a helyes megoldáshoz! Tavasz környékén pedig eredményhirdetésünkön az első három legközelebbi tippelőt jutalomban részesítjük, nem is akármiben! Ez egyelőre legyen szupertitkos meglepetés, de biztosíthatlak titeket, nem csak a szomjatokat oltjuk! ;)

Versenyre fel! Minden kommentelő érvényes szavazattal indul, a komment érkezhet e-mailben, kommentként a poszthoz, facebookon, stb., stb. Egyéb tippet viszont nem fogadunk el, csak az írott verziókat.

Tippeket március végéig fogadunk el, utána érkező tippek szintén érvénytelenek!

A versenyen mindenki indulhat, a szerkesztők is, illetve tulajdonképpen én is :) Ajándékra pedig bárki jogosult, kivéve 1 embert: engem :) Azt hiszem, így "korrekt".

Hajrá-hajrá, kalandra fel!!!

9 komment

Címkék: tipp verseny ajándék


A bejegyzés trackback címe:

https://pesterzsebet.blog.hu/api/trackback/id/tr742639420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása