Ez Erzsébet, ez az élet

Utolsó kommentek

Pesterzsébet képek

2010.11.01. 22:12 legFerles

Kocsmakörkép jelentés, eredmények diagramban

Az első két kocsma-körutunk után sikerült pontozásos rendszerrel elkészítenünk az eddig meglátogatott kocsmák ranglistáját. 8 ismérvet figyeltünk meg többen is, ezek és az eredményük részletesen látszódnak az első diagramon.
Ez alapján könnyen kivehető nem csak nekünk, hanem annak is, aki nem tartott velünk, hogy mi a mi ajánlatunk, hova érdemes menni, illetve visszatérni a későbbiekben, ezen belül pedig hova miért ;)

Több kategóriát tekinthettünk meg, és ez jó hír számunkra, igazi kocsmaérzést is átélhettük, és a fiatalosabb, lendületesebb helyeket is megtaláltuk. Sokféle emberrel találkozhattunk, sok sztorit hallhattunk: sokszínű és egyáltalán nem unalmas, egysíkú nappalt és estét szerezvén ezzel mindannyiunk számára. Az eredmény magáért beszél: 5-en indultunk délután 15:30-kor a kerület sarkából, és 10főre sikerült kiegészíteni a csapatot, ez nem kevés, és nem is túl sok, kényelmes (és biztonságos!) egy egész napos efféle programhoz.

A posztok folytatódnak remélhetőleg mihamarabb, a diagramok ennek megfelelően kiegészülnek, illetve a kocsmatérkép is bővülni fog.
 

Nagyobb képekért kattintsatok a diagramokra!


 

Az eddig bejárt erzsébeti kocsmák 8 ismérv alapján történő kiértékelése 






A kocsmák összesített értékelése




Pesterzsébet kocsmák térképes elhelyezkedése nagyobb térképen való megjelenítése  


 

Szólj hozzá!

Címkék: kocsma söröző eredmény diagram borozó


A bejegyzés trackback címe:

https://pesterzsebet.blog.hu/api/trackback/id/tr232414756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása