Ez Erzsébet, ez az élet

Utolsó kommentek

Pesterzsébet képek

2012.04.24. 19:38 legFerles

Társasház- és panelélet Erzsébeten - Elkészült az új weboldal!

 Ez itt a reklám - és büszkeségem - helye! Utolsó lépéseket leszámítva, íme: megtörtént, elkészült eddigi munkáim közül a legkiemelkedőbb, talán azért, mert szívem-lelkem beleadtam, és többek között a Munkatársak címkénél engem is megtalálhattok!

Ez nem más, mint Erzsébet egyik legrégebbi ingatlanokkal foglalkozó kisvállalkozásának weboldala, amit sikerült megújítani, felfrissíteni, új dizájnnal felruházni, illetve több okosabb és látványosabb modullal díszíteni.

Az ingatlanközvetítés régi profil, ami kiemelkedőbb és jelenleg előtérbe helyezendő ügy az nem más, mint a társasházkezelés! Erzsébetről elmondható, hogy térségében fele-fele arányban jelenik meg a kertes családi és panel ill. társasházak, lakásszövetkezetek. Betekintést nyerhettünk több különböző tömblakás lakóinak mindennapjaiba, általános problémáiba, a megoldások elhúzódásának okaira. Alapvető kiindulási pontnak gondolom, hogy meghalljuk és meghallgassuk a lakók problémáit, illetve hogy a lakók is elfogadják és bízzanak ezáltal a kezelő cég munkásságában. Ne kizárólag szakmai nagyságot vegyünk figyelembe, amikor döntünk egy kezelő cég mellett!

Véleményem szerint alapvető cél, hogy ezek az emberek jó körülmények között, nyugodt légkörben élhessenek, és biztosítva legyenek affelől, hogy bármilyen akadályba ütköznek, annak a körülményekhez képest a lehető legjobb megoldása történhessen meg.

És mivel itt élünk, ezt a térséget képviseljük, máris megvan a kapcsolódási pont a bloggal (a személyemen túl...), fejlődjön a kerület, tiszta szívemből kívánom ennek folyamatos megvalósulását, hiszen szeretek itt élni, és szeretném, ha ezt mások is így éreznék! :)

A reklámon és a konkrét céges adatokon túl az olvasó a témával kapcsolatos aktuális hírekről is tájékozódhat, érdekesebb és szárazabb témákat is érintve - a száraz témák is fontosak természetesen, és jónak találom, hogy a lakó is képben lehet törvényekkel és alapvető jogaival! 

És akkor íme egy kis - várva várt! - betekintés:

A weboldal címe, ahol minden információ csak Rátok vár:


 http://www.lakascenterbt.hu 


Illetve néhány fotó, hogy megjöjjön a kedvetek az olvasgatáshoz!




Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan weboldal panel társasház társasházkezelés közös képviselő lakásszövetkezet ingatlankezelés lakás center bt


A bejegyzés trackback címe:

https://pesterzsebet.blog.hu/api/trackback/id/tr564471373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása